Dag 6

11~02~28

typ av killar jag faller för..


jaa.. jag vettefan :S dem söta snälla ärliga sakerna kanske? xd ''faller'' främst för snygga saker men landar hos såna som min ängel, snälla, ärliga, gulliga o inte den snyggaste (A) men han är ju ändå bara fööööör underbar <3

första skoldagen efter lov o praon idag.. var väl okej, men nu mår jag skit o jag har matteprov imorron, så jag hoppas väl att jag inte vaknar imorron. orkar seriöst inte plugga.. har ont i huvet som jag vet inte vad ändå sitter jag här! aja.. men ska snart lägga mej :) har inte gjort så mycket, först skolan sen drog jag t älsk o va där o myste med film o vaaaarma mackor :$ hahah, imorron vettefan vad som händer ;s

kissandhugs<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 5

11~02~26

vad är kärlek för mig?

en underbar känsla. man blir alldeles vaarm när man är nära dem man älskar! jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det.. man kan ju liksom inte beskriva kärleken ? men i mitt hjärtas kärlek finns älskii o emma <3 o såklart pojkvännen ;$ <3 älskar er enormt! <3

davids hälsning om dagens fråga:


CAJJSA BUXBAUM!!// David(a)<3


dagen har spenderats hemma framför wii. blev ingen skidåkning, gick upp runt elva, mamma: ska ni åka skidor? då får ni sätta fart! jag: ?. asså, orkade verkligen inte ställa mej på ett par skidor en kvart efter jag klivit upp ur sängen! aja, så david är väl lite ledsen på mej nu, men han klarar sej ;$ haha, har inte mycket o säga idag :)

kissandhugs<3

4 dagar kvar till 15 år! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

mini inlägg :)

jaa.. samma datum som förra inlägget?

ändrat lite färger på bloggen nu :)
funderar på att ändra header också..
men vettefan om jag har den orken :/

ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 4

11~02~25

En pinsam sak jag minns..

hahah, det finns många pinsamheter :$
hahah, men inget jag kommer på bara sådär eller något jag liksom vill nämna så.
men det va en sak som jag tyckte va pinsam, men det va egentligen inget farligt direkt xd
jag, elin o emma va på coop, o emma står vid kassan o betalar grejerna vi köpt.
jag o elin tar vagnen o springer som galningar mot en av ingångarna.
då sitter det några killar där!
elin o jag får panik, hon springer iväg utan mej o jag är kvar o försöker vända vagnen så jag också kunde springa till emma.
SÅ pinsamt egentligen! :$ hahahha, men det va så kul!!


bra uppdatering känner jag ;s hahaha, men praon är slut, o det va bäst! nu äre sportlov, men det är slut det med snart. fredag redan vafan! veckan har vart bäst! i lördags var jag med elin o emma, vi hade ju inte lite roligt! :$ bagutte o smör ;) mawhah, efter vi gjort lite skojs sov vi hos elin, är ju snäll som tvingar alla till sängs :$ men är man inte van att va uppe till 7 på morgonen så är man inte ;) hahah, men det va bäst! sen på söndagen va jag med elin på hennes träning. sen lagade vi, oj, JAG, tacos medan elin duscha o så, det blev skiiit gott (A) äger ju på matlagning som tvillingen inte gör ;* love dej <3 sen på kvällen åkte vi hem till booondeland o sov här! sen på måndagen kom david hit o elin åkte. sen dess har david varit här ;s igår var vi i storstens o åkte slalom, david lär sej snabbt :$ o jag är bäst som ''hoppa'' mini-hopp 3 gånger utan att ramla! första gången såg jag inte en det lilla hoppet, men det gick ju bra iaf :$ hahha, idag har vi bara slöat framför wii,et. imorron bär det nog av på heldag med david o syrran i storstens, sen kanske vi åker till staden o sover där!
det va min vecka o resten av min vecka :$ hahahha

kissandhugs<3



göllig redigerad o failad bild :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 3

11~02~20

Min favorit årstid o varför

Våren.
Den är så härlig! Man bara älskar den! Känns som att det är då allt föds på nytt! Det är bara så härligt! Man känner verkligen att när våren är på väg så kan man känna lukten, att det börjar bli varamare, fåglarna kvittrar.. Allt! Älskar våren!


Helgen har spenderats med elin o emma. det va verkligen guuuuuuuld! baguette o smör, vi är för bra ;) hahah, älskar er tjejer <3 blev bättre när vi kom hem t elin, glodde melodi o blev galna när saade gick till globen. för bra låt <3 sen sjöng vi singstar, o jag vann! host (a) sen åt vi mackor runt 2 o satt o snacka till 3, sen gick vi o la oss :$ o jag trodde jag skulle dööö, brukar inte va uppe senare än 23 :$ hahah, länge sen man va vaken så länge :$ hihi, men dagen va bääst <3 nu sitter jag o elin i bondeland vid varsin dator, göölliiiigt! imorron startar sportlovet, vettefan va man ska hitta på ;s aja, får väl kolla runt lite o se vad alla andra ska göra :)

kissandhugs<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 2

11~02~17


10 saker ni kanske inte visste om mej.

Jag hatar spindlar.
Jag älskar glass.
Jag gillar skolan.
Jag älskar min tvilling.
Min pojkvän är min bästavän.
Jag vill bli fosterbarn.
Jag är näst äldst.
Min kusin är min förebild.
Jag älskar ljus som luktar kaffe eller jordgubb.
Min mormor är det bästa som hänt mej.


japp, då är man ledig från praon, för snart drar det iväg till tysslinge o läsa saga :) kommer bli kul ? ;s hahah, men hoppas på att få träffa kompisarna där också <3 sen kommer det inte hända så mycket mer idag :p

bild på mej utan tandställning!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dag 1

Om mig

Om mig..
Anna Cajsa Buxbaum, född 1996-03-02. Grön-blåa ögon, mörkblont hår men har färgat mörkbrunt. Jag är 1.61 cm ungefär, men jag älskar det. Jag bor på landet, utanför Örebro, jag har två hästar o en katt. Men fler med familjen. Jag har tre syskon, jag är näst älst. Jag har en bästavän som betyder allt för mej, o en pojkvän som jag älskar över allt annat. Jag älskar manga o anime. Jag älskar att rita o fota. Jag har spelat fotboll i ca 6 år, som back o målvakt. Saknar det otroligt mycket. Orkiéer är väldigt fina. Glass får jag inte nog av. Musiken är en del av mitt liv, men jag varken sjunger eller spelar instrument. Street Dance är något jag vill lära mej, men något jag inte kommer att lära mej. Jag har börjat prova på sporter, men hittar inget som kommer nå mitt hjärta. Skolan börjar bli viktigare o viktigare för mej.

Jag har inte så mycket mer än det att säga om mej ;s hoppas det dryga ''om mig'' inlägget blev bra x)

kissandhugs<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jaaaa, jag vill också :$

11~02~16

ja, jag vill också göra sånt där :$ men jag kommer misslyckas med varje dag xd
aja, roligt att få testa :)

Dag 01 - Om mig
Dag 02 - 10 saker ni kanske inte visste om mig
Dag 03 - Min favoritårstid och varför
Dag 04 - En pinsam sak jag varit med om
Dag 05 - Vad är kärlek för mig?
Dag 06 - Typ av killar jag faller för
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Någonting jag oroar mig för
Dag 10 - Mina syskon
Dag 11 - En bild och text om ett ställa jag vart på
Dag 12 - Ett minne för livet
Dag 13 - En bild gammal bild på mig
Dag 14 - Min första kärlek
Dag 15 - Vad jag vill blir när jag blir stor
Dag 16 - En person jag vill byta liv med för en dag
Dag 17 - Min favorit film
Dag 18 - Det här får mig att gråta
Dag 20 - Det här får mig att må bra
Dag 21 - Mina rädslor/fobier
Dag 22 - Någontng jag ångrar
Dag 23 - Mina drömmar
Dag 24 - Det här saknar jag
Dag 25 - Min favorit låt
Dag 26 - En vän med ett galet skratt
Dag 27 - Någon jag ser upp till
Dag 28 - Någon som alltid stöttar dig
Dag 29 - Min familj
Dag 30 - Min sista dag

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

loong time ago :$

11~02~14

You are so fucking perfect
to me <3

helvete va läänge sen jag skrev något här :$ hahaha, ja.. vette fan va som hänt riktigt xd hahah, men har iaf gått på prao i en vecka nu, o nu äre sista veckan kvar :// sen försvann tandställningen idag (A) H A P P Y !  jag har vart med emma o elin för inte så länge sen, coop i lillån spenderade vi tiden i, vi är föör bra tjejor! LOVE TO ER! <3 i lördags blev jag o david 8 månader, så det firades med lite tidigt alla hjärtansdag o mat från saigon (a) god mat där ;) hahah, det kommer lite bilder o så snart, men just nu sitter man o skriver o lyssnar på P!nk :) hon är jävligt bra :$ hihih, mammas fel ;) vet inte riktigt vad jag ska skriva ;s saknar mina 2 änglar <3 taggar helgen, då ska man spendera helgen med mina gullungar <3 kommer bli guld!

nu ska jag fixa lite med syrrans blogg o lite så, o jag ska aldrig sova hos älskling igen (A) spöökar där! :O det är faktiskt sant (a) skit läskigt ;S aja, ska fixa nu.

kissandhugs<3

glad alla hjärtansdag <3















älskar er tjejer <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()