Midsommar.

11~06~25

24 juni, grattis världens bästa morfar, hoppas du blir bättre, älskar dej. <3


Bästa midsommaren hittills faktiskt. Det har varit otroligt kul! Först åkte jag till davids mormor o va där ett tag o åt gott, sen gick vi till ett ställe i latorp o kolla på när familjer dansa runt midsommarstången. Fint! Sen åkte vi hem till mej o sen kom Carro. Så saknad tjej! Lite senare kom Tova hit också, före o efter maten satt allihopa med varsin dator, upptäckte att vi hade rätt många datorer hemma.. Aja, sen åkte vi till lögarn o va där mitt i natten o jag o Tova skulle bada, lyckat! Vi gjorde upp en eld o sen började det regna så vi drog hem igen! Kvällen/natten sluta med att vi låg 4 st i min säng uppe i taket som jag fick reda på att det egentligen inte borde hållt! Men som tur hände det inget, men trångt som fan va det! Väldigt lyckad dag!





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Flying.

11~06~23

Grattis världens bästa Lousie!
Hoppas du får världens bästa dag.
Det är du värd!♥

Igår va man mest hemma, sen vid 4 tog man bussen in till stan o träffa mamma lite snabbt, sen drog jag till david och åt där. Vid 6 drog jag till elin o va där en stund o fixa, sen drog vi t talangen. Va väl hel okej, när det va slut drog man hem med Tova o då följde hon med mej mitt i natten o så satt vi o prata i nästan 3 timmar, så jag gick o la med vi typ 4, hehe.. Men riktigt mysigt vare, tack för att du finns gumman <3

kissandhugs<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

nothing.

11~06~21

Remember when we first met
I had to tell you that I couldn't live without your love
Baby, I must confess, we were the perfect match
You we're a gift sent from above

fy fan, då är man hemma igen. skööönt, hoppas på att man är hemma resten av veckan också. de senaste fem dagarna har spenderats med david <3. myyyys. imorgon känns det som att man ska träffa miljoner med folk, men sen så vare bara fyra :$. kanske 4 :$, hahha, det kanske blir philippe en stund om han har tid o så, för då ska han lära mej o ladda ner, nejdå, inte olagligt, sen åker jag t david o är där till elin kommer hem o sen drar jag t henne o träffar henne o emma, sen äre talangen som gäller! planerad dag.. aja, men nu ska jag kolla på film, eller sova.. får se. Ha det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

awesome.

SHENA!! DANIEL HÄR!!
jag är bäst, och cajsa vet det :)
cajsa och david dansar nu. (22:02)
jag är cool, bäst och allt! den som inte tycker det kommentera!!
fågelbajs, fiskskit, hundbajs, kattskit, davids bajs och cajsa's näsa :)
IMPOSSIBLE IS NOTHING
FAST DON'T LIE

PEACE OUT BITCHES!! 

p.s jag kan nå taket om jag hoppar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

everything.

11~06~17

--


har inte haft värsta lusten att blogga nu på ett tag.. o jag kommer noginte blogga så mycket den här veckan heller, men får se, kanske slänger in något.

igår spenderades dagen med älskii <3 vi är typ gulliga som går o lägger oss i hennes säng o somnar! hahah, men dagen har varit grym! på efter middagen träffa vi emma, seidi o niklas. vi bada o hade kul! fan va kallt det va :$. hahah.

om kanske 40 min drar jag mot bussen o drar till elin tredje dagen i rad, fan rekord! älskar dej så otriligt snuttan! <3

snodde bilden från älskii, har inte hunnit ladda in mina bilder från kameran än.



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

tolftejunitjugohundratio.

11~06~13

I look like an angel, but you don´t know what behind the halo.

Gårdagen spenderades med David! Fyfan, ett år, känns inte som det! Nä, usch. Hahah, vi hade några planer först, piknick, bio, restaurange eller något sådant. Men det sluta med to go från saigon och alnägnsbadet. Riktigt mysigt ändå! Sen cykla vi runt lite o hade det great! Sen vid nio kanske träffa vi Daniel, då gick vi till skolan o spela lite basket och snacka. Sen gick vi hem o kollade på Im number 4, en riktigt bra film! O då va klockan runt 1 på natten, då bestämde vi oss för en promenad! Medan jag o David va ute o vänta på att Daniel skulle byta om, hände det en sak, o det sluta med att jag som va astrött låg o gjorde liten kullebyta o asgarva! HAHAH, mitt liv asså :$. Men sen började vi gå mot varberga, sen slutade det med att vi gick till Elin o höll henne uppe! Jag är sååååååååå snäll! :*. O vi kom hem någon gång vid 4 o då äter jag o David lite sen gick vi o la oss. Så guldvärd dag!

Lite bilder från dagen, jag har massa fler, men dem hamna på Davids dator för att minnet tog slut!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

love.

11~06~12

Finns inga ord..
Ett helt år har gått sen det blev du och jag.
Du är allt för mej.
Min luft, min själ, mitt allt.

Jag älskar dej.
David Snellström <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

summer!

11~06~11

just an ordinary girl.

efter? nej nej, vad säger ni? :$.
då har man äääntligen sommarlov! fy va skönt! men vädret är ju något helt annat! åska o blixtrande! fast tycker det änhdå är rätt mysigt, då kan man ju sitta inne o bara mysa med film! om man inte står ute i ovädret o väntar på att ens mamma ska hämta en, usch, det är inte kul! blixtra som fan! nä, usch..
nu sitter man o kollar på när david gör mat o man själv kan bara slappa! ha det!

bilderna vill inte laddas upp på davids suuugiga dator, så laddar upp dem på måndag eller så ist!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

grattis.

11~06~08

schools out.

idag va det ju bättre väder än vad det var igår. konstigt väder vi har. dagen har varit väldigt skön, slutade runt halv 11! enda vi gjorde va att städa. o imorgon slutar vi! fan va skönt! 
efter skolan drog jag o david till netonnet o köpte tangentbord o mus till hans ''nya'' dator, sen drog vi upp på stan o provade lite kläder! jag, provade lite kläder*. o det blev ett litet köp, laddar upp en bild imorgon eller så, har ingen bild på den just nu!

idag fyller den bästa i hela världen! min kusin! jag älskar dej enooormt mycket, alltid funnits, min förebild, du är bäst, så är det! JAG ÄLSKAR DEJ BÄSTA KUSIN !
20 år nu vafan ;).



usch vad jag hatar spindlar, men gillar ändå bilden..



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

underbart.

11~06~07

I am who I am.
I am myself.


Helgen har spenderats med underbara elin. Finns inga ord, det har varit bäst! Vi har träffat massa folk. Sen vet gud resten ;). Hahah, helgen va guldvärd, jag älskar dej!

O va kul det är att kolla massa bloggar o facebook o lite så, det står överallt hur alla tycker om det underbara vädret! Hahah, själv tycker jag om åskan o blixtrandet, det är så mysigt, man kan sitta inne o bara mysa! Så om en stund går jag o david ut till mitt lilla hus o kollar på film innan det blir sängen.

Idag fyller min jobbigaste, störigaste o mest irriterande lilla syster! Gulligt värre, fjortis tiden är inne! HAHAH.. Har inget speciellt att skriva som alla andra har..

Jag vet att du älskar mej, Jag hatar dej med!! <3

jävla unge som tar mina kläder...



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

rubrik.

11~06~04

I like you, I don´t love you.
I want you, I don´t need you.

helgen har spenderats med älskling, känns bra tycker jag. har inte gjort så mycket mer än att legat i solen! herregud va brun man kan bli efter 10 min i solen! usch, kan ju inte vara bra (; . hahah, o nu är det bara några dagar kvar sen har man sommarlov! skönt! o det känns som att hela veckan är full! på tisdag fyller syrran, dan därpå min kusin, sen min kompis o på söndag är jag o david ett helt år! tiden går fort! så på tisdag ska vi ''fira'' ett år för att davids familj verkar vilja det, aja, får ju smörgostårta ((: . sen firar vi kusin på onsdag, o på söndag vet jag inte vad vi egetligen planerat, bio kanske. kommer bli mys iaf!

men just nu lyssnar man på musik o gosar med min lilla gullunge! o tror jag måste dra o byta vatten åt elin också.. suck! aja, ha det!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

blond.

11~06~02

5 blekningen nu, kommer nog tappa allt håt snart! Aja, hoppas på att den sista blir den 6:e jag har nere i köket, blekare än dem jag använt innan, hoppas det funkar nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()