KÖP KAKOR OCH STÖD MIN KLASS`S RESA! 50KR/ST! SMSA/RING 0704081863 ELLER SKRIV I PM/CHAT PÅ FACEBOOK! TACK!

Ger lite infomation om kakorna!

Kajsa´s Kafékakor: Stora, härliga kafékakor med massor av stora chokladbitar i. Kanske var det sådana här kakor "Kajsa" bjöd på till kaffet på femtiotalet, och mer trendig än så här blir nog inte någon kaka! Kajsas Kafèkakor levereras nybakade till er direkt från bageriet.

Mamma´s chokladbollar: Chokladbollar med den där riktigt klassiskt goda smaken! Smaskiga och rullade i cocos är de försvinnande goda. Mammas Chokladbollar levereras nybakade till er direkt från bageriet.

Dagny´s Dammsugare: Dagnys Dammsugare är en kalasgod klassiker. Dagnys Dammsugare innehåller rejält med smarrig marsipan. Dagnys Dammsugare levereras nybakade till er direkt från bageriet.

Farfar´s favoriter: Ja, det här är en riktig favoritkaka och trots namnet är det inte bara farfars favoriter! En klassisk kaka med bitar av äkta belgisk choklad och mild vaniljsmak. Farfars Favoriter är bakade enligt vårt eget goda recept och levereras nybakade till er direkt från bageriet.

Kålle´s Kolabollar: Chokladöverdragna munsbitar med fyllig och gräddig kolasmak rullade i kolaströssel. Kålles Kolabollar levereras nybakade till er direkt från bageriet.

Mormor´s dubbla chokladflarn: En riktigt exklusiv kaka för kräsna finsmakare! Två sprödbakade havreflarn med fyllning av god choklad, så mild att den smälter i munnen. Mormors Dubbla Chokladflarn är bakade enligt vårt eget goda recept och levereras nybakade till er direkt från bageriet.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback